YemekHaberleri

Yemek borusu kanserinde risk faktörleri

Kanser oluşumuna neden olabilecek özellikle de değiştirilebilecek risk faktörleri için bilinçlenmenin önemini vurgulayan Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Levent Demirtürk, erken tanının tedavideki başarının temelini oluşturduğunu söyledi. Prof. Dr. Demirtürk, “Yemek borusu kanseri ölüm nedenleri arasında altıncı, dünyada görülen kanserler arasında ise sekizinci sıradadır. 50 yaşından sonra görülme sıklığı artıyor ve erkekler kadınlara göre daha risk altında” dedi.

İstanbul, Yemek, Haber

1110
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@yemeklerimiz.com.tr

yemeklerimiz.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları CNNturk firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.