YemekHaberleri

"Bulunduğunuz ortamın rengi, tabakların rengi, yemeklerin rengi iştahı etkiliyor"

Diyetisyen Defne Çar, renklerin yemek seçimi ve tüketimini etkilediğine belirterek, “Bulunduğunuz ortamın rengi, tabakların rengi, yemeklerin rengi iştahı etkilemektedir. Kırmızı, turuncu ve sarı iştah artıran, mavi ve yeşil ise iştah azaltan renkler arasında yer alır” dedi.

İstanbul, Yemek, Haber

526
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@yemeklerimiz.com.tr

yemeklerimiz.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları CNNturk firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.